diumenge, 17 de maig del 2015

Fer poble és benestar i família


Fem poble sense renunciar a una Residència per a la gent gran amb places públiques. Ho tenim tot apunt per quan arribi l'oportunitat, els terrenys i la predisposició, però amb això no n'hi ha prou i en som conscients.

Fem poble incrementant tot el que calgui el pressupost d'Atenció Domiciliària per tal que la gent que ho necessiti estigui encara més ben atesa. I també per què puguin estar-se a casa, còmodes i a gust amb les seves famílies. Ho fem convençuts de que aquest servei, i el suport humà i professional que hi ha al darrera, millora la qualitat de vida dels nostres veïns i de cadascun dels membres de les seves famílies.

Fem poble signant un conveni amb la Universitat Ramon Llull per analitzar amb la ja existent Comissió per la promoció de la convivència, com funcionen i quins són els punts forts i els punts dèbils de cadascun dels serveis a les persones que tenim al municipi, des de l'atenció a la infància, fins als Casals de Gent Gran, passant per joventut i serveis socials entres altres.

Fem poble convençuts que aquest anàlisis de la realitat de les nostres polítiques socials, ens ha de permetre millorar, encara més, la integració de cada ciutadà en el teixit social de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, independentment de la seva edat o condició social.

Fer poble és millorar i créixer junts.