divendres, 22 de maig del 2015

Fer poble és esport i convivència


Fem poble apostant per l'esport, pel de base i per les entitats del municipi, aquelles que recolzem i formem per tal que millorin la seva gestió més enllà de la pràctica d'allò que més els hi agrada.

Fem poble acollint esdeveniments esportius al llarg de tot l'any, campionats internacionals i nacionals de Bàsquet, Tennis Taula, Vela, Korfball, Futbol, Natació, Patinatge, Golf, etc., aportant valor afegir i un turisme saludable durant aquells mesos que l'ocupació no és la més alta.

Fem poble amb unes instal·lacions on hi venen a fer estades equips de primer nivell europeu abans de començar la temporada, i repeteixen any rere any, no només per les instal·lacions, si no també pel servei que reben dels hotelers, restauradors i comerciants de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró.

Fem poble pensant en la renovació i manteniment de la gespa del Camp Municipal de Castell d'Aro, la millora de la seva il·luminació i l'adequació de la resta d'instal·lacions esportives, buscant el millor servei i la major comoditat per a tots els usuaris, siguin del nostre municipi o no.

Fer poble és competir i saber guanyar